Waarom jij jezelf mag verwennen met Singles Day

De kans is groot dat jouw vakantie, weekendje weg of droomreis dit jaar niet door is gegaan. Of dat je als single een leuke date hebt moeten cancelen of überhaupt wat minder contact mocht hebben met andere singles, vrienden en familie. Daarom vinden wij dat je jezelf, zeker tijdens Singles Day 2020, best even lekker mag verwennen!

Hoge kortingen tijdens Singles Day
Op 11-11-2020 vliegen de kortingen de deur uit. En of je nu op zoek bent naar een onvergetelijke droomreis, een weekendje weg, een nieuw luchtje, mobiele telefoon of de fijnste winterjas die je ooit gedragen hebt; vrijwel alles is op deze dag flink in de aanbieding. De kortingen lopen op tot wel 70%, dus vergeet niet te profiteren!

Verwen jezelf als single tijdens Singlesday
Waar je in een relatie soms door je partner verwend wordt mag je als single lekker jezelf verwennen. En mocht je zelfs niks nodig hebben, dan is het ook altijd leuk om een ander eens in de watten te leggen. Denk eens aan iemand die het verdiend om een kleinigheidje te krijgen. Betere acties en kortingen dan tijdens Singles Day zal je niet snel nog eens meemaken. De webwinkels ‘vechten’ om wie de hoogste kortingen en acties geeft. Ga jij er mee vandoor?

Houd onze website in de gaten
Aanbiedingen gaan om middernacht live op 11 november 2020. Het komt voor dat niet alle aanbiedingen direct te zien zijn. Sommige aanbiedingen worden bijvoorbeeld later op de dag pas vrijgegeven. Houd onze website dus met regelmaat in de gaten. Jezelf verwennen is nog nooit zo leuk geweest!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf ons volgen via Facebook en Instagram.