Singles Day Nederland – gigantische kortingen

Op 11 november 2020 gaan we weer knallen. Op deze dag vieren we de officiële Chinese feestdag voor alle vrijgezellen. Ooit bedacht door vier Chinese studenten. En waarom het zo leuk is? Vandaag is de perfecte dag om alles wat je dit jaar nog wilde aanschaffen te bestellen. Van vakanties tot mobiele tefefoons en van kamerplanten tot platenspelers. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is in de aanbieding. 

Singles Day China
Zoals gezegd is het initiatief voor deze dag overgewaaid vanuit China. De Chinese studenten bedachten zo rond 1993 dat het tijd voor een speciale dag waarop singles in het zonnetje worden gezet. Een soort tegenhanger van de bekende Valentijnsdag op 14 februari. Inmiddels is dit spektakel internationaal opgepikt en volop overgewaaid naar Nederland. Uiteraard zetten wij ons graag in voor singles. Bekijk maar eens de websites www.singlereizen.nl of www.eenoudervakanties.

Singles Day sales
Het is bekend dat op deze dag de kortingen de deur uit vliegen. Via deze website Singlesday.nl profiteer je op 11-11-2020 van kortingen die uniek zijn bij veel populaire winkels en webshops. Gun jezelf een mooi cadeau en ga gezellig met ons mee tijdens onvergetelijke reizen voor singles.

Single Day deals
Singles Day is een dag waarop flink uitgepakt wordt. Bedrijven als Nike, Media Markt, de Bijenkorf en Ici Parix XL doen mee. Zorg wel dat je er op 11 november 2020 op tijd bij bent. De verkopen tijdens Singles Day gaan al heel vroeg van start.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf ons volgen via Facebook en Instagram.

Wil je de mogelijkheden weten van adverteren op Singlesday.nl? Stuur dan een e-mail naar marketing@singlesday.nl