Singlesdag in Nederland 2020

Singlesdag, vrijgezellendag, Bachelors Day of Guanggun Jie; zomaar wat benamingen voor Singles dag in Nederland. Waar komt Singlesdag eigenlijk vandaan en waarom vieren we dit in Nederland? De anti-Valentijnsdag is in sneltreinvaart bijzonder populair geworden en ook door Nederland omarmd. Dat is zeker niet vervelend, want jij profiteert hier optimaal van. De kortingen vliegen op 11 november 2020 tijdens Singles dag namelijk de deur uit. Door op deze dag online te shoppen bespaar je enorm veel geld.

Singles dag ontstaan in China
Op de universiteit in China is door een aantal studenten bedacht dat het vrijgezellen leven ook weleens gevierd mag worden. Dat deden ze met name door leuke activiteiten te organiseren. Nadat de studenten waren afgestudeerd is de traditie voortgezet door de nieuwe studenten. Ook de nabijgelegen universiteiten sloten zich aan en uiteindelijk speelden ondernemers er slim op in. Speciaal voor de vrijgezellen werden producten met flinke korting aangeboden. Inmiddels is Singlesdag uitgegroeid tot een wereldwijde online koopjesdag en worden er jaarlijks nieuwe sales-records verbroken.

De datum van Singlesdag
Singles dag wordt elk jaar op dezelfde datum gevierd: namelijk op 11 november. Het staat symbool voor de vrijgezel. Hierdoor valt Singlesdag dus elk jaar op een andere dag in de week. Singles dag 2020 valt op woensdag 11 november en in 2021 valt het op een donderdag. Deze data kan je mooi alvast dikgedrukt in je agenda zetten.

Wat is er in de aanbieding tijdens Singles dag?
Eigenlijk is vrijwel alles in de aanbieding tijdens Singlesdag. Op deze website profiteer je vooral van kortingen op singlesreizen, eenoudervakanties, boeken, elektronica, sport, dating, beauty, opleidingen, wonen en erotiek. Alles staat overzichtelijk gepresenteerd, zodat je zo snel mogelijk bij de voor jou belangrijke deals terechtkomt. Singles dag 2020 belooft een waar spektakel te worden.

Hoe profiteer je optimaal van Singles dag?
Door de absurde kortingen vliegen de producten in recordtempo de deur uit. Inmiddels doen vrijwel alle grote webwinkels mee. Zorg dus dat je weet wat je in huis wilt halen. Het zou zonde zijn om deze spectaculaire deals te moeten missen. En als je denkt dat het echt alleen voor vrijgezellen bestemd is, dan heb je het mis. Ook als niet-vrijgezel kun je natuurlijk ongegeneerd online shoppen.

Singlesdag barst op 11 november 2020 los
Uiteraard loont het ook om alvast je aankopen te doen voor Sinterklaas en Kerst. Zo weet je zeker dat je alles op tijd in huis hebt en bespaar je flink op de kosten. Zet 11-11-2020 in je agenda. Het online spektakel barst vanaf 00.00 uur los.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf ons volgen via Facebook en Instagram.

Wil je de mogelijkheden weten van adverteren op Singlesday.nl? Stuur dan een e-mail naar marketing@singlesday.nl