Singles-Day vier je op singlesday.nl

Singles-Day vier je natuurlijk op deze unieke website. Van Nike tot Amazon en van Ibood tot Coolblue; hier profiteer je van de hoogste kortingen. Vrijwel alle producten en diensten zijn flink in de aanbieding. Van abonnementen voor datingsites, tot reizen voor alleenstaande ouders en van laptops tot parfums. Op deze website staan alle aanbiedingen overzichtelijk gepresenteerd. Speur lekker rond en vergeet op 11-11-2020 niet optimaal te profiteren!

Ontstaan van Singles-Day
Er gaan verschillende theorieën rond over Singles-Day, maar wij geloven dat de dag is bedacht door een aantal vrijgezelle, mannelijke studenten op de Universiteit van Nanking in China. Op 11-11-1993 bedachten zij een dag vol activiteiten om op die manier aan een vriendin te komen. Het bleek geen eenmalige activiteit te zijn. De jaren erop namen ook andere universiteiten het over. De traditie werd voortgezet, webwinkels haakten er slim op in en inmiddels is het uitgegroeid tot een dag vol wereldwijde online koopjesdeal.

Singles Day als Anti-Valentijnsdag
De anti-Valentijnsdag is uitgegroeid tot de grootste online winkeldag ter wereld. Bol.com was de eerste grote webwinkel die is ingestapt voor Singles Day in Nederland. In 2016 startte zij met hun eerste campagne. Inmiddels doen vrijwel alle grote webwinkels in binnen- en buitenland eraan mee. De kans is dus bijzonder groot dat ook jouw product of dienst in de aanbieding is.

Het doel van Singles Day
Het doel van Singles Day was oorspronkelijk om de vrijgezel aan een relatie te helpen. In China doen ze dat vooral door heel veel activiteiten te organiseren. Het vergroot de kans op leuke ontmoetingen. Wereldwijd heeft het die kracht iets minder. Daar heeft het vooral een commerciële insteek gekregen. Op zich ook zeker niet verkeerd. De kortingen en aanbiedingen vliegen de deur uit, dus het enige wat jij hoeft te doen is lekker shoppen!

De datum van Singles-Day
In eerste instantie dacht men dat de 4 enen in de datum vooral gekozen was om daarmee de vrijgezel aan te duiden. Echter is later gebleken dat op deze dag ook gigantisch veel huwelijken plaatsvonden. De vier enen staan in China dus niet alleen symbool voor het alleen zijn. Het wordt daar ook vertaalt naar ‘de enige voor mij’. De datum 11-11 is hierdoor ook weer de ultieme dag voor het huwelijk.

Singles Day voor singles
Jaarlijks worden er echt duizenden producten met flinke kortingen aangeboden. Dus twijfel je nu met de aanschaf van een product of dienst? Wacht dan nog even tot 11-11-2020. Uiteraard doen ook de Nederlandse datingsites en sites voor singles eraan mee. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van een membership op een datingsite, een weekend weg of verre reis voor singles. 11 november is het perfecte moment om jouw unieke deals of vakantie te scoren!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf ons volgen via Facebook en Instagram.

Wil je de mogelijkheden weten van adverteren op Singlesday.nl? Stuur dan een e-mail naar marketing@singlesday.nl