Singles Day 2020 – Hoge aanbiedingen en topdeals

Singles Day 2020 komt in rap tempo dichterbij. Op 11-11-2020 profiteer je, tijdens deze speciale dag voor vrijgezellen, op onze website van de hoogste kortingen. Wij zetten ons al jaren in voor de singles, dus vinden we het heerlijk om ze op deze dag extra in het zonnetje te zetten. En het enige dat jij hoeft te doen? Lekker online shoppen en profiteren van waanzinnige kortingen!  

Singles day 2019
De editie van Singles Day 2019 is een gigantisch succes geweest. Ook voor de editie van Singles Day 2020 wordt weer absolute topdrukte verwacht. De dag neemt namelijk sterk in populariteit toe. En gezien vele reizen, weekendjes en andere vakanties dit jaar niet door zijn gegaan is er wellicht wat extra ruimte om jezelf te verwennen? Kies voor onze unieke singlereizen, eenoudervakanties, beauty-items, elektronica, boekenspeelgoed en andere producten.

Singles Day kortingen
Deze website heeft roots naar Singlereizen.nl en Eenoudervakantiegids.nl. Het doel van de website is ieder jaar op 11 november jou voorzien van de meest interessante aanbiedingen en kortingen. Waarom? Omdat wij ons al sinds 2008 met hart en ziel inzetten voor singles. Singlesday.nl heeft de leukste aanbiedingen en kortingen voor je op een rijtje gezet.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Instagram.

Wil je de mogelijkheden weten van adverteren op Singlesday.nl? Stuur dan een e-mail naar marketing@singlesday.nl