Wie zijn wij?

Wat is Singles Day eigenlijk? Singles Day komt oorspronkelijk uit China en is door de studenten daar gecreëerd om het leven als vrijgezel te vieren. Jaarlijks groeit de populariteit van Singles Day in rap tempo. Steeds meer grote webwinkels als Nike, Amazon, CoolBlue en de Bijenkorf sluiten zich aan. Dit betekent dat zij hun producten en diensten op 11-11-2022 met gigantische kortingen de deur uit doen. En het enige wat jij moet doen? Lekker online shoppen en profiteren!

Een leuk feitje over Singles Day: het vindt plaats op 11 november, vanwege 4 keer de 1 verwerkt in de datum. Zet deze datum dus dikgedrukt in je agenda! Op deze website zetten wij alle aanbiedingen voor je op een rijtje, zodat het geen oneindige zoektocht wordt. Waarom we dit voor je doen? Singlesday.nl is opgericht door de enthousiaste en ondernemende Rineke van Doorn. Als eigenaresse van All About Singles B.V. heeft zij als doel singles te helpen in hun zoektocht naar de perfecte vakantie. Via Singlereizen.nl en Eenoudervakantiegids.nl kun je gemakkelijk en snel kiezen uit het grootste vakantie-aanbod voor singles en alleenstaande ouders.

Langzaam groeit het aantal singles en alleenstaande ouders in Nederland. De verwachting is dat dit de komende jaren blijft stijgen. Rineke zal zich daarom blijven inzetten voor singles en alleenstaande ouders en constant innoveren om het de singles zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en laat geen kans liggen. Daarom is zij ook Singlesday.nl gestart. Hier kunnen singles profiteren van gigantische kortingen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf ons volgen via Facebook en Instagram.

Kijk rustig rond op deze website en profiteer van de wereldwijde aanbiedingen. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Wij wensen je namens ons team enorm veel online shopplezier!