Grijp je kans tijdens Singles Day

Stap voor stap komen we dichter bij 11 november 2020. Op deze dag vieren we wereldwijd Singles day. Een dag die in het leven is geroepen om het vrijgezellen leven te vieren. Een soort tegenhanger van de welbekende Valentijnsdag. Rond 1993 is dit fenomeen door een aantal Chinese studenten bedacht. Het is klein begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde koopjesdag waarop webwinkels gigantische  kortingen geven en hun producten flink in de aanbieding doen. Ook als niet-single profiteer je hier optimaal van! 

Wandelaar of natuurliefhebber
Ook voor jou als wandelaar of natuurliefhebber komen er mooie aanbiedingen online. Uiteraard stimuleren wij het niet om binnen te zitten en online producten te bestellen, maar zinvolle producten houden we zeker niet tegen. Denk hierbij aan reizen voor singles en alleenstaande ouders, inspirerende boeken, wandelschoenen, cursussen of regenjassen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is op 11-11-2020 in de aanbieding.

Hoge kortingen op jouw favoriete items
Op de website www.singlesday.nl staan alle aanbiedingen overzichtelijk gepresenteerd. Van beauty tot datingsites en van kleding tot kamerplanten. Wacht dus nog even met je geplande aankopen tot 11-11-2020. En heb je zelf niks nodig? Dan is het ook leuk om een ander eens in de watten te leggen. Iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Voor het gemak geven we je alvast 5 tips voor de perfecte Singlesday. 

Let’s go outside
De kans is dit jaar groot dat je favoriete weekendje weg, vakantie of droomreis niet door is gegaan. Daarnaast is er überhaupt minder contact mogelijk met familie, vrienden en kennissen. Daarom vinden wij dat je jezelf ook best even mag verwennen. Zeker met producten die het buitenleven stimuleren en motiveren om de prachtige natuur in te trekken. Wat dacht je van een paar heerlijke warme sokken, regenkleding of een fijn jack om in te wandelen? De keuze is reuze.

Rineke van Doorn
De site Singlesday.nl is opgericht door Rineke van Doorn, zij zet zich met haar team al jarenlang in voor alleenstaande ouders en singles. Het is dan ook direct de reden dat ze deze website heeft opgericht. Ben je zelf geen single? Geen probleem. Profiteer lekker mee en verwen jezelf of een ander. Neem alvast een kijkje op www.singlesday.nl en sla je slag op 11 november aanstaande.