5 tips voor een perfecte Singles Day

Tip 1. Zorg dat je er op tijd bij bent
Op 11-11-2020 is het ongekend druk in de online shopping-wereld. Webwinkels draaien overuren en de producten vliegen de deur uit. In 2019 werd in de eerste twee minuten van Singles Day al voor ruim 1 miljard dollar aan producten besteld. Ons advies: zorg dat je er op tijd bij bent.

Tip 2. Wacht nu nog even met aankopen doen
Als je nu al weet wat je graag wilt kopen is ons advies om nog even te wachten. Je bespaart enorm veel geld als je jouw aankopen op 11-11-2020 doet. Dat geldt voor elektronica, speelgoed, singlereizen, eenoudervakanties en nog veel meer. Houd nog even geduld en sla je slag tijdens Singles Day.

Tip 3. Bedenk van te voren wat je wilt kopen
Als je op de dag zelf bedenkt wat je nodig hebt, is de kans groot dat je te laat bent. De online verkopen gaan zo bizar snel dat je er op tijd bij moet zijn. Als je van tevoren goed research doet naar de producten die je wilt scoren, dan is de kans groter dat je slaagt. En van aankopen doen op Singles Day krijg je geen spijt. Wel als je later een hogere prijs voor hetzelfde product betaalt.

Tip 4. Vergeet je familie en vrienden niet
Als single is het natuurlijk super leuk om jezelf even in de watten te leggen. En waarom zou je het ook niet doen? Ook staat er in december weer een leuke feestmaand op ons te wachten. Mocht je bijvoorbeeld niks voor jezelf nodig hebben, kan je alvast de nodige Sinterklaas- en Kerstcadeaus proberen te scoren. En mocht je zelf niks nodig hebben en ook niks willen geven, dan kan je jouw vrienden en familie altijd nog even attenderen op 11-11-2020 en de hoge kortingen. Kleine moeite, grote deugd!

Tip 5. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Singles Day is natuurlijk niet alleen voor singles. Ook als niet single kan je flink profiteren. En wist je dat Singlesday in het Chinees ‘Guanggun Jie” heet? Dit en nog veel meer leuke feitjes, nieuwsberichten, kortingen en acties lees je terug in onze nieuwsbrief. Schrijf je vandaag nog in, zodat je als eerste op de hoogte bent!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf ons volgen via Facebook en Instagram.

Wil je de mogelijkheden weten van adverteren op Singlesday.nl? Stuur dan een e-mail naar marketing@singlesday.nl